uitgave Jop Horst – werk

 

Uitgave Jop Horst – werk, een lijvig boekwerk van 512 pagina’s met veel foto’s en maar liefst 256 tekeningen, en teksten van o.a. Dick Tuinder, Anne Bruggenkamp en Geert Voskamp. Vormgeving: Jan Boeijink.

Jop Horst – werk
paperback (softcover)
512 pagina’s, 17 x 24 cm
ISBN 978-90-73583-15-3

prijs: € 25,-

5 gedachten over “uitgave Jop Horst – werk”

 1. Bedankt dat we deze prachtige uitgave kregen voor in de bibliotheekcollectie van de AKI.

 2. kan ik het boek “werk” via deze wijze bestellen?

  met vriendelijke groet Carl

 3. Hallo Carl, als je wilt kun je contact met me opnemen via dianatwaalf@ziggo.nl.
  Fijn dat je interesse hebt voor het boek.
  Ik moet zeker weten dat je geen spam bent. Stuur je me je bericht?
  Groeten, Diana

 4. Bedankt voor jullie reactie en mijn excuses dat ik zo laat reageer.
  Het is fijn dat jullie de uitgave van dit boek van Jop waarderen.

 5. Ha Diana,

  Ik heb het lijvige “Werk” hier naast me liggen en er hangen 3 weken van Jop in mijn huis. Olifant met trein, Stierman en De derde persoon. Is deel gaan uitmaken van mijn dagelijkse leven en ik wil ze ook nooit meer kwijt.

  Het mooie boek wat vooral jij, Diana samen met je zus Esther hebben samengesteld laat ik regelmatig aan andere kunstenaars zien. Het stuk wat Esther geschreven heeft in het boek over De derde persoon geeft verdere diepte aan het werk.

  Jop en ik belde vrijwel dagelijks en gingen met elkaar op vakantie. Hij was automatisch ook goede vriend van Hanneke en Katja (mijn partners) Hij was op mijn huwelijk en 50 ste verjaardag, Hij deed zijn best voor vrienden en zijn medemens.

  Ik mis hem nog wel eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.